Cursus: waar & wanneer

Pruimenwaaier

Perenmuur

Appeltorens

Deze vormen van leibomen staan in mijn boomgaard. Onder het motto: “Wat ik kan, kunt u ook” doet u inspiratie op om zelf met succes aan de slag te kunnen gaan.

Voor wie?

De snoeicursus is voor tuinliefhebbers die al fruitboompjes hebben of van plan zijn ze aan te schaffen. Ook professionals en hoveniers zijn van harte welkom.

SnoeiCursus – duur 2 uur
Ontvangst 09.30 uur met koffie / thee. Start 10.00 uur. Einde12.00 uur.

Lachend Leren

Aan de hand van speciaal ontwikkeld lesmateriaal leert u de 3 Basis-Technieken en 3 Snoei-Technieken. Daarnaast veel aandacht voor: bestuiven, plantgaten, bemesten, waar kopen, ziektes en kwalen en bodemschimmels.

Waar?

In het atelier de boomgaard van Ton Sandig, Jan van Arkelweg 43, 3791 AB Achterveld (gelegen tussen Amersfoort en Barneveld) telefoon 0342 – 45 23 00 email: ton@sandig.nl www.snoeicursus.nl

Wanneer in 2021?

Voor 2021 zijn de cursusdata nog niet bekend.

Zodra de corona-maatregelen het toestaan, worden de cursusdata voor 2021 ingevuld. En gepubliceerd op deze pagina.

Nu al aanmelden?

U kunt zich toch nu al via de mail (ton@sandig.nl) aanmelden voor deelname aan een 2021 snoeicursus. U ontvangt dan over enige tijd een mailtje met alle nieuwe data waaruit u een keuze kunt maken.

Andere data en speciale arrangementen voor groepslessen, bijvoorbeeld voor gezinnen met kinderen of schoolklassen, zijn mogelijk.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.